Filters

Z Wire RCA plug

z-wire-rca-red-black-2-150x150
z-wire-rca-red-black-2-150x150z-wire-rca-diagram-1024x820z-wire-rca-red-black-150x150
Prijs: € 180,00

Specificaties

Z Wire RCA pluggen (50 stuks)

Z wire produkt video

Het Z-Wire RCA-systeem is de perfecte oplossing voor installateurs die moe zijn van goedkope, te dure, te lange of te korte RCA-kabels. Met dit unieke systeem kunnen de verbindingskabels op de juiste lengte worden gebouwd, wat resulteert in een esthetisch schone installatie. Aangezien u geen tijd meer hoeft te besteden aan het verbergen van extra kabellengten of een extra centimeter uit een korte kabel wilt proberen te eecteren, vereenvoudigt dit ook de installatie. Zodra de verbindingskabel op de juiste lengte is gesneden, monteert u gewoon de crimplable en solderless RCA-connectoren op de kabel en bent u klaar om te gaan.

Wanneer u de constructie van Z-Wire RCA-verbindingskabels vergelijkt met gewone RCA-kabels, ziet u snel waar gewone kabels uitvallen. Voor het hart van deze kabel gebruiken we een 24 gauge, 42-strengs, zuurstofvrije geslagen koperen centrale geleider. Dit resulteert in een ultra-lage impedantiekabel die zeer flexibel blijft.

De kabel is voorzien van 5-wegs ruisonderdrukking. De centrale geleider is dubbel geïsoleerd via een gasinjectiediëlektricum en een geleidende PVC-mantel. Door de middengeleider dubbel te isoleren, is er minimaal signaalverlies en een grotere elektrische ruisafwijzing. De kabel is drievoudig afgeschermd met een vertinde koperen faraday-omhulling en een bifoil-aluminium gebonden polyesterfilm die samen 100% afschermingsdekking bieden. Door gebruik te maken van twee verschillende afschermmethoden wordt zowel EMI als RFI-ruisafwijzing verhoogd.

De meerdere componenten van deze technologisch geavanceerde kabel worden bij elkaar gehouden met een zacht aanvoelend PVC-jack dat robuust is en toch zeer flexibel blijft.

De metalen RCA-aansluitingen hebben gepolijst zwart chroom met zilverkleurig chroom en een gegoten DD Audio-logo. Ze hebben ook een veergripaansluiting. Dit type verbinding zorgt voor een zeer veilige, maar niet overdreven strakke pasvorm op vrijwel elke RCA-ingangsterminal. Het eenvoudige stelschroefbevestigingssysteem biedt een betrouwbaardere en duurzamere eindverbinding in vergelijking met gesoldeerde of geplooide connectoren.

Functies van het Z-Wire RCA-systeem:


 

Bedrijfsinfo
Volg ons
Nog geen account? Registreer nu!

Inloggen